Υλικά
1/2 κιλό μανιτάρια κομμένα
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι ρύζι
5 ποτήρια νερό
1-2 αυγά
λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε με λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τον άνηθο να σοταριστούν.
Προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, αλάτι πιπέρι και αφήνουμε να ψηθεί.
Στο τέλος χτυπάμε αυγολέμονο (με τον κλασικό τρόπο).
Αν θέλουμε πιο πηχτή τη σούπα μας διαλύουμε 2 κ.σ. κορν φλάουρ, το ρίχνουμε και αφήνουμε λίγο να δέσει.