Υλικά
5-6 πατάτες
1 κρεμμύδι μεγάλο στον τρίφτη
μαιντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
1 φλ. λάδι
3 κ.σ. μουστάρδα
λίγα ραπανάκι ή ελιές
2 σκ. σκόρδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά περίπου.
Τις λιώνουμε με ένα πιρούνι καθώς είναι μαλακές.
Χτυπάμε το λάδι, τη μουστάρδα και το μαϊντανό ως ντρέσινγκ.
Ανακατεύουμε σε μια μεγάλη πιατέλα πατάτες, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ντρέσινγκ, αλάτι και πιπέρι.
Γαρνίρουμε/συνοδεύουμε με ελιές ή ραπανάκια. Σερβίρεται και σε θερμοκρασία δωματίου.
Tip
Μπορεί να καταναλωθεί ακόμη και στην περίοδο της νηστείας (χωρίς τις ελιές) αλλά και να συνοδεύσει οποιοδήποτε κρέας πέρα από αυτή. Μπορείς να προσθέσεις ακόμη τουρσί.