Υλικά
4 αυγά
50 γρ. φέτα
100 γρ. τυρί Γκούντα
20 ml γάλα
ντοματίνια
1 πιπεριά, ιδανικά κίτρινη
μανιτάρια
2 πατάτες μεσαίες
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες και ένα μέρος της πιπεριάς σε μικρά μακρόστενα κομμάτια.
Τηγανίζουμε τις πατάτες και παράλληλα χτυπάμε τα αυγά, αφού έχουμε προσθέσει γάλα, αλάτι και πιπέρι.
Τρίβουμε τη φέτα καλά και τη ρίχνουμε στο μείγμα.
Προσθέτουμε λίγες πατάτες και την πιπεριά που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.
Αφού έχουμε ζεστάνει το τηγάνι αδειάζουμε το περιεχόμενο και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό.
Όταν γίνει από τη μία τη γυρίζουμε και μόλις πάρει χρώμα τη βγάζουμε από τη φωτιά.
Την "τουμπάρουμε” στο πιάτο και γαρνίρουμε φρέσκα δροσερά ντοματάκια και πιπεριά.