Υλικά
4 αυγά
2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
λάδι
αλάτι
πιπέρι
1 φλιτζ. τσαγιού κεφαλογραβιέρα σε κύβους
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τη ντομάτα με λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να πιει τα υγρά της, και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Χαμηλώνουμε το μάτι.
Αλατίζουμε τη ντομάτα, την παραμερίζουμε προς τα τοιχώματα του τηγανιού, και στο κέντρο σπάμε τα αυγά.
Ρίχνουμε πάνω στη ντομάτα το τυρί, σκεπάζουμε με ένα καπάκι, και ξαναβάζουμε στη φωτιά, μέχρι να πήξουν τα αυγά.
Πασπαλίζουμε με χοντροτριμμένο πιπέρι και μαϊντανό και σερβίρουμε.