Υλικά
1 1/2 κιλό χόρτα διάφορα (άνηθο, μάραθο, σέσκουλα βλίτα, μυρώνια)
3 - 4 ντομάτες
300 γραμ. λάδι
2 - 3 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε καλά όλα τα χόρτα, τα πλένουμε, τα αφήνουμε να στραγγίξουν και τα ψιλοκόβουμε.
Περνάμε από το τρυπητό τις ντομάτες.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Ρίχνουμε τα χόρτα και τα μαραίνουμε, στη συνέχεια την ντομάτα και ανάλογο νερό.
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν και να μείνουν μόνο με το λαδάκι τους.