Υλικά
Για τη ζύμη:
250 γραμ. αλεύρι
150 γραμ. βούτυρο
λίγο νερό
Για τη γέμιση:
3 αυγά
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 κούπα τριμμένο έμενταλ
10 φέτες ζαμπόν
λίγο μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τη ζύμη προσθέτοντας όσο νερό χρειάζεται ώστε να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Ανοίγουμε φύλλο και το τοποθετούμε σε βουτυρωμένη ταρτιέρα ή σε στρογγυλό πιρέξ (διαμέτρου 25 εκ. περίπου).
Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς (στον αέρα) για 3/4 περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά.