Υλικά
1 καρότο τριμμένο
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1/4 φλιτζανιού νερό
1/2 κουτ. αλάτι
1 κουτ. μπέικιν πάουντερ
ελάχιστο πιπέρι
αλεύρι (όσο πάρει)
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη (εκτός από το αλεύρι το οποίο θα υπολογίσουμε ζυμώνοντας) και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε σιγά - σιγά το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη.
Πλάθουμε κουλουράκια ή ανοίγουμε ζυμαράκι με τα χέρια μας και στη συνέχεια ανοίγουμε λίγο περισσότερο με έναν μικρό πλάστη και κόβουμε με κουπ πατ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.