Υλικά
1 στραγγιστό γιαούρτι
4 αυγά
1 κούπα φέτα τριμμένη
1/2 κούπα καλαμποκέλαιο
2 κούπες αλεύρι (φαρίνα)
Εκτέλεση
Χτυπάμε ξεχωριστά τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Χτυπάμε και τους κρόκους να δέσουν.
Προσθέτουμε σιγά σιγά στη μαρέγκα τη φέτα, το καλαμποκέλαιο, το γιαούρτι, τους κρόκους και τέλος σιγά σιγά το αλεύρι.
Ρίχνουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα στην οποία έχουμε τοποθετήσει μια λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει.