Υλικά
1 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο
1 κρεμμύδι ξερό
1/2 κούπα τριμμένο τυρί
1/2 κούπα τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί
1-2 σκελίδες σκόρδο ή 1/2 κουταλάκι σκόρδο
1 αυγό
2 ασπράδια αυγών
1 κουταλάκι πάπρικα
1 κουταλάκι κανέλα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αφήνουμε να αποψυχτεί καλά το σπανάκι σε σουρωτήρι, να στραγγίξει καλά και το στύβουμε ελαφρά με τα χέρια μας.
Το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο πολτοποιημένο.
Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο, και ζυμώνουμε με τα χέρια.
Βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε εκεί μέχρι να ροδοκοκινίσουν.
Τα σερβίρουμε σκέτα, ή σαν συνοδευτικό, ή μέσα σε ψωμάκι.