X

Μπακαλιάρος με Λαχανικά

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο με λαχανικά.

Υλικά

500 γρ. κατεψυγμένα φιλέτα μπακαλιάρου

150 γρ. φασολάκια κατεψυγμένα

100 γρ. αρακάς

1 κρεμμύδι

1 καρότο

3 ντομάτες

2 σκελίδες σκόρδο

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 ποτηράκι λευκό κρασί

1 κουταλάκι γλυκού κύμινο

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Σε αλατισμένο νερό ρίχνουμε ξεχωριστά τον αρακά και τα φασολάκια να πάρουν μία βράση και τα βγάζουμε από τη φωτιά.

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος (κατά προτίμηση κατσαρόλα) σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα φασολάκια, τον αρακά, το καρότο ψιλοκομμένο, τη ντομάτα σε κομματάκια, το σκόρδο τριμμένο και το κύμινο.

Στη συνέχεια βάζουμε το ψάρι, αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε το κρασί.

Σκεπάζουμε το σκεύος και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Αφού περάσουν τα 30 λεπτά βγάζουμε το καπάκι και ψήνουμε το φαγητό για ακόμη 10 λεπτά.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Σουπιές Γιουβέτσι

Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.