Υλικά
Για τη γέμιση:
1 1/2 κιλό κολοκυθάκια
200 γρ. φέτα
150 γρ. ρύζι γλασέ
3 αυγά
120 γρ. ζάχαρη
ελαιόλαδο
Για το κουρκούτι:
1/2 λίτρο γάλα εβαπορέ
50 ml νερό
αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με τη φέτα, το ρύζι, τα αυγά, τη ζάχαρη, 1 φλιτζ. τσαγιού λάδι και ελάχιστο αλάτι.
Σε ένα ταψί βάζουμε 1/2 φλ.τσαγιού λάδι και στρώνουμε αλεύρι να μη κολλήσει και αδειάζουμε τη γέμιση.
Φτιάχνουμε το κουρκούτι, βάζουμε το γάλα και το νερό και ρίχνουμε αλεύρι σταδιακά.
Ανακατεύουμε συνεχώς να μη σβολιάσει και σταματάμε να ρίχνουμε αλεύρι όταν το κουρκούτι αποκτήσει λεία υφή.
Μόλις το κουρκούτι είναι έτοιμο, το βάζουμε πάνω στη γέμιση, ραντίζουμε με λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.