Υλικά
Για τη ζύμη:
300 γρ. αλεύρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1 φλυτζάνι τσαγιού περίπου χλιαρό νερό
Για τη γέμιση:
3 αυγά
1 φλιτζ. τσ. γάλα
200 γρ. φέτα
1 φλιτζ. τσ. μάραθο (καλά γεμάτο, πατημένο)
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
ρίγανη
3 κ.σ. σουσάμι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε το λάδι και το τρίβουμε. Προσθέτουμε το αλάτι και σιγά-σιγά το νερό (όσο πάρει) ζυμώνοντας.
Αφού το ζυμώσουμε το χωρίζουμε σε 7 μπαλάκια και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν. Θα χρησιμοποιήσουμε 2 φύλλα για κάτω, 2 φύλλα για πάνω και 3 φύλλα για ενδιάμεσα.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα 3 αυγά, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη φέτα τριμμένη (με το χέρι), το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι με τη ρίγανη. Έχουμε ξεπλύνει και ψιλοκόψει το μάραθο και τον έχουμε χωριστά σε ένα μπολάκι.
Ξεκινάμε με το ταψί μας το οποίο λαδώνουμε καλά και ρίχνουμε πασπαλίζοντας το μισό σουσάμι.
Ανοίγουμε το πρώτο φύλλο και το απλώνουμε στο λαδωμένο ταψί μας ώστε να καλύπτονται και τα πλαϊνά.
Αφού το λαδώσουμε επαναλαμβάνουμε και με το δεύτερο φύλλο. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε σκορπιστά το 1/4 της γέμισης από πάνω ρίχνουμε και 1/4 μάραθο.
Συνεχίζουμε με το 3ο φύλλο βάζοντας πάλι γέμιση και μάραθο.
Το ίδιο κάνουμε με το 4ο και 5ο φύλλο, πάντα λαδώνοντας τα φύλλα.
Σκεπάζουμε με τα τελευταία 2 φύλλα από πάνω.
Μετά το λάδωμα ραντίζουμε με νερό και ρίχνουμε το υπόλοιπο σουσάμι. Χαράζουμε και ψήνουμε σε 180-200 βαθμούς ανάλογα το φούρνο για 40-50 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.