Υλικά
1 κιλό μανιτάρια
1 1/2 κιλό πατάτες
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
4 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη
4 κ.σ. μπαλσάμικο
1 λεμόνι (ξύσμα και χυμό)
2 φλιτζ. του καφέ λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Χοντροκόβουμε τα μανιτάρια. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε λεπτές (όπως για τηγανιτές).
Σε ένα ταψί βάζουμε τα μανιτάρια και τις πατάτες.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το μαϊντανό και το σκόρδο και τα ρίχνουμε στο ταψί.
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά (και το λάδι) και με τα χέρια μας ανακατεύουμε καλά να αλειφτούν καλά τα μανιτάρια και οι πατάτες με όλα.
Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.