Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε μέτριου πάχους φέτες
1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. αλάτι
1 αυγό
1 φλ. γάλα
3/4 φλ. ψίχουλα ξερού ψωμιού
1 πρέζα αρωματισμένο αλάτι για γεύση
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύεις το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
Βυθίζεις τις ροδέλες κρεμμυδιού στο μείγμα του αλευριού μέχρι να καλυφθούν εντελώς.
Χτυπάς το γάλα μαζί με το αυγό χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.
Βυθίζεις στο μείγμα τις ροδέλες κρεμμυδιού και έπειτα περνάς μία-μία από αυτές στα ψίχουλα ξερού ψωμιού.
Τηγανίζεις σε καυτό λάδι για 2-3' μέχρι να αποκτήσουν σκούρο χρυσό χρώμα.
Τα αφαιρείς από το τηγάνι και τα αφήνεις να στεγνώσουν σε χαρτί κουζίνας.
Προσθέτεις αρωματισμένο αλάτι και σερβίρεις.