Υλικά
750 γρ. φιλέτο πέρκας φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 πιπεριές ότι χρώμα θέλουμε
2 ντομάτες ώριμες
αλάτι
πιπέρι
λάδι 1/2 ποτήρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια τις πιπεριές και τις ντομάτες σε ροδέλες.
Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια της πέρκας.
Σε ένα πυρέξ ή ταψάκι τοποθετούμε πρώτα τις μισές ροδέλες κρεμμυδιού από πάνω τις φέτες ψαριού, μετά πιπεριές κρεμμύδια και πάνω τις ντομάτες.
Περιχύνουμε με το λάδι προσθέτουμε πολύ λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για τα πρώτα 30 λεπτά.