Υλικά
2 φιλέτα ψαριού περίπου 700 γρ. (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος)
1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι ξερό
2 μικρές ντομάτες
1 πιπεριά
μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κούπας λευκό κρασί
1 1/2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.
Κόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο ελαιόλαδο.
Το αφήνουμε να μαραθεί.
Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο.
Χοντροκόβουμε την ντομάτα ή κονκασέ και την προσθέτουμε στο τηγάνι. Βάζουμε τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε την πιπεριά.
Μόλις η σάλτσα αρχίσει να βράζει και να δένει βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού.
Βάζουμε το κρασί σε ένα φλιτζάνι μαζί με την μουστάρδα.
Τα χτυπάμε καλά να γίνουν ένα μείγμα.
Το ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα μέσα στο τηγάνι.
Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό χοντροκομμένο.
Αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.