Υλικά
2 φιλέτα μπακαλιάρο καλά ξαρμυρισμένο
2 αυγά μεγάλα
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γρ. γάλα
150 γρ. τυρί τριμμένο
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
λίγο άνηθο
λίγο μαιντανό
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το ψάρι.
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, τον άνηθο, το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τρίβουμε το τυρί.
Σε ένα μπολ φτιάχνουμε έναν πηχτό χυλό με το αλεύρι, τα αυγά και το γάλα.
Ανακατεύουμε στο χυλό όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και γεμίζουμε 12 φορμάκια για κέικ ή μια μεγάλη φόρμα, καλά λαδωμένη.
Βάζουμε γέμιση σε κάθε φορμάκι, ή αδειάζουμε στη φόρμα.
Ψήνουμε για 40 λεπτά, περίπου.