Υλικά
4 πατάτες
2 κρεμμύδια ξερά
2 πιπεριές
4 αυγά
1 χούφτα τριμμένο τυρί ότι έχουμε
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ρίγανη
ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα:
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. γιαούρτι
πάπρικα
σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
Τις σουρώνουμε και στη συνέχεια τις αδειάζουμε σε ένα ταψί λαδωμένο.
Κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα ρίχνουμε στο ταψί με τις πατάτες.
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε με τα χέρια να πάνε παντού.
Ρίχνουμε μέσα τα αυγά (ολόκληρα) σε 4 διαφορετικές μεριές χωρίς να τα χτυπήσουμε.
Περιχύνουμε με λίγο λάδι ακόμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ένα δεκάλεπτο.
Χτυπάμε μαζί όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
Όταν γίνει το φαγητό το σερβίρουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα.