Υλικά
6 μεγάλες πατάτες κομμένες
120 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
1 κρέμα γάλακτος
70 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
50 γρ. κασέρι τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. βιτάμ λιωμένο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες 10-15 λεπτά σε κατσαρόλα αφού βράζει το νερό.
Σε ένα αντικολλητικό ταψί αλείφουμε τη 1 κ.σ. βιτάμ σε όλο τον πάτο.
Ρίχνουμε τις πατάτες και από πάνω το αλάτι και το πιπέρι (προσέχουμε μη ρίξουμε πολύ αλάτι γιατί είναι αλμυρά και τα τυριά).
Προσθέτουμε το μπέικον και τυριά ανάμεικτα.
Μετά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το υπόλοιπο βιτάμ.
Ύστερα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Μόλις πάρουν χρώμα οι πατάτες και τα τυριά, τότε είναι έτοιμο.