Υλικά
3 αυγά
250 γρ. γιαούρτι
250 ml ηλιέλαιο
200 ml γάλα
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 μέτριες πατάτες
150 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
250 γρ. φέτα
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
500 γρ. αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, τις πατάτες και τη φέτα.
Αφού ανακατέψουμε καλά προσθέτουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε κι αυτό.
Προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε μικρούς κύβους (όσο ένα ζάρι) και τη φέτα τριμμένη με τα χέρια.
Ανακατεύουμε με την σπάτουλα και αδειάζουμε σε ταψί 28 εκ. το οποίο έχουμε λαδώσει ελαφρά.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς.