Υλικά
800 γρ. φιλέτο πέρκας, φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 λεμόνια το χυμό
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
άνηθο
1 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με λίγο λάδι.
Κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος του κρεμμυδιού, ρίχνουμε και το φιλέτο πέρκας που έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια και τα σοτάρουμε να ασπρίσουν λίγο.
Χτυπάμε σε ένα μπόλ το χυμό λεμονιού μαζί με τη μουστάρδα και ελάχιστο νερό και ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα.
Ρίχνουμε το μέλι και μετά αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και τον άνηθο.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά ή μέχρι να μείνει με τη σάλτσα.