Υλικά
6-8 φιλέτα γλώσσας
6-7 πράσα ψιλοκομμένα
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
3 κουταλιές ξύδι
2-3 κουταλιές μουστάρδα
1-2 ποτήρια άσπρο κρασί
αλάτι
πιπέρι
λίγο μπούκοβο
λάδι
λαδόκολλα
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και τις περιχύνουμε με λίγο λάδι.
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε πράσα και κρεμμυδάκια.
Τα τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να μαραθούν.
Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Τα ανακατεύουμε για άλλο ένα τέταρτο σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε λίγο λάδι, το ξύδι και τη μουστάρδα σε ένα μπολ και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε λίγο μπούκοβο για πιο πικάντικη γεύση.
Κόβουμε λαδόκολλα τόση, σαν να πρόκειται να καλύψουμε 2 ταψιά με αυτήν.
Στρώνουμε τη μισή στο ταψί αφήνοντας την άλλη μισή να πέφτει έξω από το ταψί.
Απλώνουμε τις γλώσσες, περιχύνουμε με το μείγμα του τηγανιού να καλύψει τις γλώσσες.
Κλείνουμε με το πάνω μέρος της λαδόκολλας σα να σχηματίζουμε φάκελο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για ένα τέταρτο ή και λίγο παραπάνω (ανάλογα με το φούρνο).