X

Burger Ψαριού με Πικάντικη Μαγιονέζα

Η συνταγή για ένα φανταστικό μπέργκερ ψαριού με chili mayo.

Υλικά

1/2 αγγούρι, κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες

1 κ.σ. λευκό ξύδι

1/4 κ.σ. ζάχαρη

1 κ.σ. αλεύρι

1/4 κ.σ. καπνιστή πάπρικα

200 γρ. κιμά μπακαλιάρου

2 φέτες ψωμί τσιαπάτα, ελαφρώς φρυγανισμένο

μαγιονέζα

πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες

μερικά φύλλα ρόκας

Εκτέλεση

Ανακατεύεις το αγγούρι με το ξύδι, τη ζάχαρη και προσθέτεις λίγο αλάτι.

Βάζεις την καπνιστή πάπρικα στο αλεύρι, ανακατεύοντας καλά.

Αφού φτιάξεις το μπιφτέκι με τον μπακαλιάρο, το βουτάς στο μείγμα του αλευριού.

Ψήνεις για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά το μπιφτέκι, με ελάχιστο λάδι, μέχρι να αποκτήσει χρυσή κρούστα.

Ανακατεύεις τη μαγιονέζα με τις πιπεριές τσίλι (η ποσότητα είναι στη διακριτική σου ευχέρεια).

Χτίζεις το burger, βάζοντας στην κάτω φέτα μαγιονέζα και ρόκα, ακριβώς από πάνω το μπιφτέκι και έπειτα το αγγούρι.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Σουπιές Γιουβέτσι

Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.