Υλικά
10-12 μανιτάρια μεγάλα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 πιπεριές σε κυβάκια
4-5 φέτες μπέικον σε κομματάκια
2 ντομάτες σε κομματάκια ή 1 κουτί κονκασέ
150 γρ. φέτα σε κυβάκια
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
διάφορα τριμμένα κίτρινα τυριά
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα, τα αλατίζουμε ελαφρά και τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο βάζουμε το κρεμμύδι, πιπεριά και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά να μαραθούν.
Βάζουμε το μπέικον και μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε τις ντομάτες, χαμηλώνουν λίγο τη φωτιά βάζουμε πιπέρι, σκόρδο, ρίγανη και αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα τρίβοντας τη με το χέρι και το μισό από τα κίτρινα τυριά.
Ανακατεύουμε και αν χρειάζεται βάζουμε λίγο αλάτι.
Γεμίζουμε τα μανιτάρια και από πάνω ρίχνουμε το υπόλοιπο τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.