Υλικά
1 κρεμμύδι,ψιλοκομμένο
3 μικρές πατάτες
1 καρότο
1 κ.σ. αλάτι
1 φλιτζάνι ρύζι
1 μικρό μπρόκολο
1 μικρό κουνουπίδι
1 λεμόνι το χυμό
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα γιαχνίζουμε με το λάδι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο για 10 λεπτά.
Βάζουμε τις πατάτες κομμένες σε κύβους και τα καρότα σε ροδέλες, το νερό, το ρύζι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Ύστερα βάζουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι και τα βράζουμε για ακόμα 10 λεπτά.
Σερβίρουμε με λεμόνι και μπόλικο πιπέρι.