Υλικά
2 πατάτες
3 καρότα
3 κολοκυθάκια
σέλινο, χοντροκομμένο
1 βακαλάο φρέσκο ή άλλο ψάρι για βραστό ή κατεψυγμένο
3 φύλλα δάφνη
κόκκους πιπέρι
ελαιόλαδο
1 πράσο, ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ψάρι με τη δάφνη και το πιπέρι να βράσουν.
Κρατάμε το ζωμό.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν.
Τα λαχανικά μπορούμε να τα πολτοποιήσουμε ή να τα αφήσουμε κομμάτια.
Αδειάζουμε τα λαχανικά στο ζωμό ψαριού. Καθαρίζουμε το ψάρι και το προσθέτουμε στα λαχανικά.
Ρίχνουμε λεμόνι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.