Υλικά
4-5 αυγά
κολοκύθα τριμμένη στον χοντρό τρίφτη
πιπεριά κόκκινη και πράσινη κομμένη σε κυβάκια
φέτα
1 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λίγο λάδι
Εκτέλεση
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε τις πιπεριές μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
Τότε προσθέτουμε την τριμμένη κολοκύθα και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό ώστε να βράσει λίγο η κολοκύθα και να μαλακώσουν τελείως οι πιπεριές.
Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ μαζί με την κρέμα γάλακτος ή το γάλα, τα αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και τη ρίγανη.
Κάνουμε τη φέτα τρίμματα και τη ρίχνουμε μέσα στα χτυπημένα αυγά.
Αν τη θέλουμε στο τηγάνι, αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι πάνω από τα υπόλοιπα υλικά και το επαναφέρουμε στη φωτιά, αλλά με πιο χαμηλή ένταση.
Αν τη θέλουμε στο φούρνο, λαδώνουμε ένα πυρέξ στον πάτο του και γύρω γύρω στα τοιχώματα ώστε να μην κολλήσει η ομελέτα, αδειάζουμε τις πιπεριές με την κολοκύθα και το απλώνουμε στο πυρέξ.
Από πάνω περιχύνουμε με τα αβγά και τη φέτα και βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.