Υλικά
κολοκύθα (περίπου το 1/4 μιας μεγάλης ή αλλιώς τόση ώστε να καλύψει τον πάτο ενός μέτριου ταψιού)
2 μεγάλα κολοκύθια πράσινα
1 ποτήρι γάλα
4 κ.γ. αλεύρι
300 γρ. τυρί τριμμένο
λίγο λάδι
λίγο κονιάκ (περίπου 1 κ.σ.)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε την κολοκύθα, τα κολοκυθάκια σε κυβάκια και τα τοποθετούμε σε ένα μεσαίου μεγέθους ταψί.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κονιάκ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε ξανά.
Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το γάλα και λίγο λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, στις αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα 30 με 45 λεπτά.