Υλικά
1 μικρό κουνουπίδι
3 πιπεριές
1 κρεμμύδι
1/2 σκελίδα σκόρδου
1/2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
3/4 ποτήρι ντομάτα αλεσμένη
1/2 ποτήρι νερό
λάδι
μπαχάρια
πιπέρι
λίγη κανέλα
αλάτι
πάπρικα καπνιστή
Εκτέλεση
Βράζουμε το κουνουπίδι και το αφήνουμε στην άκρη.
Αφού έχουμε ψιλοκόψει το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές το τσιγαρίζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα.
Μόλις ροδίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε κατά σειρά, τη ντομάτα, τον πελτέ, τα μπαχάρια, το πιπέρι, το αλάτι, την κανέλα, το νερό και ανακατεύουμε.
Σιγοβράζουμε και την αφήνουμε να δέσει, ανακατεύοντας για να μην μας κολλήσει.
Στραγγίζουμε το κουνουπίδι και το μεταφέρουμε σε ένα ταψί, από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Ψήνουμε στους 250 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά.