Υλικά
1 πακέτο φύλλο χωριάτικο με ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζ. τριμμένη και στυμμένη κίτρινη κολοκύθα
1 φλιτζ. ζάχαρη
1 γάλα εβαπορέ
1 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι γαρίφαλο τριμμένο
3 αυγά
1 φλιτζ. σταφίδες άσπρες και μαύρες
1 φλιτζ. χοντροκομμένα καρύδια
ελαιόλαδο για τα φύλλα
Εκτέλεση
Βάζουμε τις σταφίδες σε ένα μπολ και τις καλύπτουμε με καυτό νερό.
Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί 3 φύλλα βάζοντας ενδιάμεσα λάδι.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
Στραγγίζουμε τις σταφίδες και τις ρίχνουμε στο μίγμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Ρίχνουμε το μίγμα στα φύλλα και τοποθετούμε άλλα 3 φύλλα από πάνω λαδώνοντας εναλλάξ. Κόβουμε τα περισσεύματα και γυρίζουμε τα φύλλα προς τα μέσα.
Ρίχνουμε από πάνω ελαιόλαδο τρυπάμε το φύλλο κοντά κοντά με οδοντογλυφίδα, ραντίζουμε με λίγο νεράκι και ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς.