Υλικά
6 πιπεριές φλωρίνης
10 ντοματίνια
150 γρ. φέτα
ελαιόλαδο
ρίγανη
θυμάρι
αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε τα σπόρια και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.
Τρίβουμε την φέτα σε χοντρά κομμάτια.
Περιχύνουμε με μπόλικο ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε καλά, με τα χέρια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 30-40 λεπτά.
Είναι έτοιμο όταν έχουν μαλακώσει οι πιπεριές.