Υλικά
4 μέτρια κολοκυθάκια τριμμένα
1 κ.γ. αλάτι
3 μεγάλα αυγά (χτυπημένα με το πιρούνι)
3/4 του φλιτζ. τριμμένο κεφαλοτύρι
λίγο δυόσμο
πιπέρι
3 κ.σ. αλεύρι
βούτυρο
Εκτέλεση
Αφήνουμε σε τρυπητό τα κολοκυθάκια να βγάλουν τα υγρά τους (περίπου 1 ώρα).
Σε ένα μπόλ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε ένα μικρό τηγάνι, το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και το βουτυρώνουμε.
Βάζουμε 3-4 κουταλιές από το μείγμα και αφήνουμε για 2-3 λεπτά να ροδίσει από την κάτω πλευρά.
Γυρίζουμε προσεχτικά με μια σπάτουλα και αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει το μείγμα βουτυρώνοντας κάθε φορά το τηγάνι.