Υλικά
800 γρ. χοιρινό, για τηγανιά
1 κρεμμύδι μεγάλο
6 σκελίδες σκόρδο
1 πιπεριά πράσινη μεγάλη
κρασί λευκό
2 λεμόνια στυμμένα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
μαιντανό
θυμάρι
δάφνη
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια το κρεμμύδι και την πιπεριά και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Σοτάρουμε το κρέας και ταυτόχρονα αλατίζουμε.
Σοτάρουμε τα λαχανικά και σβήνουμε με κρασί.
Αφού μετά από 2-3 λεπτά εξατμιστεί το κρασί, ρίχνουμε νερό ίσα ίσα να σκεπάσει το κρέας και σιγοβράζουμε.
Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό και 5 λεπτά πριν το τέλος, ρίχνουμε το λεμόνι και τη ρίγανη.