Υλικά
πατάτες, όσες θέλουμε
κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
κόκκινο γλυκό πιπέρι
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρεμμύδι.
Μόλις βράσουν οι πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε και τις πατάτες.
Αλατίζουμε και ανακατεύουμε ελαφρά με ξύλινη σπάτουλα να ροδοκοκκινίσουν χωρίς να διαλυθούν.
Σερβίρουμε με κόκκινο γλυκό πιπέρι.