Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 φλιτζ. του τσαγιού νερό
3 αυγά
13-14 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. φέτα τριμμένη (ή άλλο πικάντικο τυρί)
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. μαργαρίνη σε μικρά κομμάτια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το ελαιόλαδο στη λαμαρίνα του φούρνου και τη βάζουμε στο φούρνο να κάψει το λάδι στους 200 βαθμούς.
Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα και τη μαργαρίνη, ενώ το αλεύρι το προσθέτουμε λίγο-λίγο ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να έχουμε έναν αραιό χυλό (δεν θέλουμε να είναι σφιχτός).
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο κι αδειάζουμε πάνω στο καυτό λάδι το χυλό μας να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και τα κομματάκια μαργαρίνης.
Βάζουμε το ταψί πάλι στο φούρνο και ψήνουμε περίπου για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς (ανάλογα με το φούρνο ).
Βγάζουμε από το φούρνο, την κόβουμε κι είναι έτοιμη.