Υλικά
100 γρ. τρυφερή, φρέσκια ρίγανη
4 πατάτες μεγάλες, βρασμένες
1 μέτριο κρεμμύδι, τριμμένο
3-4 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 αυγά
ξερό ψωμί τριμμένο
αλάτι
αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια.
Σε νερό που βράζει ζεματάμε για 1-2 λεπτά τη ρίγανη.
Τις βγάζουμε και τις στραγγίζουμε πολύ καλά με τα χέρια μας και τις ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ρίγανη τις πατάτες το κρεμμύδι, ψιλοκομμένο, το μαϊντανό και το αλάτι μέχρι να γίνουν πουρές.
Ρίχνουμε όσο ψωμί χρειαστεί για να σφίξει το μείγμα.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.