Υλικά
2 κρεμμύδια μεγάλα χοντροκομμένα
1/2 κιλό μανιτάρια σε φετάκια
250 γρ. τυρί που λιώνει
6-8 αυγά
2 κλωναράκια δυόσμο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει (να καλύπτει τον πάτο) και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια, το δυόσμο, το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι τα μανιτάρια να σοταριστούν.
Αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε το τυρί και μόλις αρχίσει να λιώνει ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Όταν πήξουν σερβίρουμε αμέσως.