Υλικά
350 γραμμ. μεγάλα κρεμμύδια
2 κουτ. της σούπας αλεύρι
2 αυγά χτυπημένα
αλάτι
4 κουτ. της σούπας φρυγανιά αλεσμένη
λάδι για τηγάνισμα
1 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Κόβετε τα κρεμμύδια σε στρογγυλές φέτες και τις χωρίζετε σε ροδέλες.
Τις περνάτε από το αλεύρι και τη φρυγανιά.
Τηγανίζετε λίγες-λίγες σε μπόλικο καυτό λάδι.
Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.
Αλατίζετε και πασπαλίζετε με μαϊντανό.
Σερβίρετε με φιλέτο σχάρας.