Υλικά
3 κολοκυθάκια
120 γρ. φέτα
50 γρ. ελαιόλαδο
2 μικρές ντομάτες
Για τη γέμιση:
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
ρίγανη
θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο σε κομματάκια
1 πιπεριά Φλωρίνης
μερικές ντομάτες λιαστές
λίγη ντομάτα από το κουτί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε 4 λωρίδες σαν βεντάλια μέχρι στο κοτσανάκι έτσι που να κρατάνε μαζί.
Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα πυρέξ και τα γεμίζουμε με τα κομμάτια φέτα.
Ανακατεύουμε λάδι, ρίγανη, θυμάρι σκόρδο και το βάζουμε επάνω στα κολοκυθάκια.
Βάζουμε γύρω και τα άλλα υλικά και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά.