Υλικά
600 γρ. ντομάτες φρέσκες και ώριμες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
150 γρ. τυρί φέτα, σπασμένη στο χέρι
μαϊντανό ή βασιλικό ψιλοκομμένο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, γιαχνίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, μέχρι να γυαλίσει και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και βράζουμε για 15-20 λεπτά περίπου και μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Ίσως χρειαστεί λίγο νερό.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.
Τέλος προσθέτουμε το τυρί φέτα και το αφήνουμε να πάρει μια βράση, το μαϊντανό, ανακατεύουμε και αφήνουμε 5 λεπτά ακόμη.