Υλικά
ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
πιπεριές πράσινες
πιπεριές κόκκινες
πιπεριά ή πιπεριές καυτερές
τυρί φέτα
κίτρινα τυριά τριμμένα, ότι έχουμε
ψωμί μπαγιάτικο, σε φέτες
βούτυρο
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι.
Στρώνουμε μια σειρά φέτες ψωμιού και απλώνουμε πάνω τους λίγο βούτυρο.
Στρώνουμε πάνω ροδέλες ντομάτας και τις αλατίζουμε ελαφρά.
Βάζουμε κομμάτια φέτας πάνω στη ντομάτα, ροδελίτσες καυτερής πιπεριάς καθώς και πράσινες κομμένες πιπεριές.
Πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά και τέλος βάζουμε και τις κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες.
Πασπαλίζουμε με λίγο μπούκοβο.
Σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη μέχρι να πάρει χρώμα.