Υλικά
250 γρ. φέτα
3 ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες
ελαιόλαδο
φρέσκια ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα πυράντοχο ταψάκι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο να καλυφθεί όλος ο πάτος.
Χοντροτρί-βουμε τη φέτα πάνω στο ελαιόλαδο και την πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και ρίγανη.
Στρώνουμε πάνω τις ροδέλες ντομάτας, τις αλατίζουμε ελαφρά και τις πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Προσθέτουμε σταγόνες ελαιόλαδου σε όλη την επιφάνεια και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για ένα τέταρτο περίπου.