Υλικά
3 πατάτες κομμένες σε κυβάκια
100 γρ. τυρί φέτα σπασμένη, στο χέρι
50 γρ. κασέρι τριμμένο
5 κ.σ. γάλα
5 κ.σ. κανταΐφι θρυμματισμένο
6 φέτες γαλοπούλα καπνιστή, κομμένη σε κύβους
6 αυγά
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
δυόσμο
Εκτέλεση
Αλατίζουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες, μέχρι να ροδίσουν σε ένα τηγανάκι με λίγο λάδι.
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά καλά μαζί με το γάλα μέχρι να αφρατέψουν. Αφήνουμε το κανταΐφι να στεγνώσει.
Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε τηγάνι και σοτάρουμε λίγο την γαλοπούλα μαζί με το κανταΐφι.
Προσθέτουμε τις τηγανισμένες πατάτες, τη φέτα, το κασέρι, το μείγμα με τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, σκεπάζουμε το τηγάνι με το καπάκι και τα ψήνουμε για 5 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα ώστε να είναι με το κανταΐφι από πάνω κι αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει και η κάτω πλευρά.