Υλικά
4 αυγά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 ντομάτες τριμμένες
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1/2 κ.γ. θυμάρι
2 πιπεριές, κομμένες σε κύβους
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. τυρί σε κρέμα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο να κάψει.
Αμέσως ρίχνουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές και τα αφήνουμε λίγο σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν.
Όταν είναι έτοιμα, ρίχνουμε την ντομάτα με το θυμάρι.
Αφήνουμε πάλι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να απορροφήσει λίγο τα ζουμιά της.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα αυγά όπως τα έχουμε σπάσει και ανακατεύουμε συνέχεια για να διαλυθούν.
Από πάνω ρίχνουμε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Όταν τα αυγά μας είναι έτοιμα, σβήνουμε το μάτι, ρίχνουμε τα ντοματίνια με το τυρί, ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.