Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 1/2 κ.σ. μουστάρδα
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
1 κ.σ. από ανάμεικτα μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο, μαντζουράνα και θρούμπι)
λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε ένα ταψί πάνω σε μία λαδόκολλα.
Ψήνουμε την σφολιάτα σκέτη για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
Αφαιρούμε την σφολιάτα από τον φούρνο κι αλείφουμε τη μουστάρδα με ένα πινέλο πάνω στη ζεστή της επιφάνεια.
Στρώνουμε τις λεπτοκομμένες ροδέλες ντομάτας σε 1-2 στρώσεις και ρίχνουμε από πάνω τα μυρωδικά.
Τέλος, αλέθουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ξαναφουρνίζουμε την τάρτα στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά ακόμα ή μέχρι να ψηθούν οι ντομάτες και να πάρει κι άλλο χρώμα η σφολιάτα.
Βγάζουμε από το φούρνο την τάρτα, αλατίζουμε ελαφρά και σερβίρουμε.