Υλικά
1/2 κιλό σπανάκι
1/2 κιλό αλεύρι
1 φλιτζ. τυρί φέτα
1 φλιτζ. κεφαλοτύρι
4 αυγά
1/2 φλιτζ. τσαγιού
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το σπανάκι αφού το πλύνουμε καλά.
Προσθέτουμε μέσα τη φέτα κομμένη μικρά κομματάκια το κεφαλοτύρι τριμμένο και τα αυγά.
Pίχνουμε και 1/2 φλιτζ. λάδι, αλάτι, πιπέρι αλεύρι και όσο νερό χρειαστεί.
Tα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Zεσταίνουμε αρκετό λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε.