Υλικά
1 κιλό σέσκουλα
2 μικρά κρεμμύδια ξερά
1 μικρό πακέτο βούτυρο
1/2 κιλό γιαούρτι
1 ποτηράκι καφέ ρύζι
Εκτέλεση
Πλένετε και ψιλοκόβετε τα σέσκουλα.
Tα βάζετε σε κατσαρόλα με 3 ποτήρια νερό, ρίχνετε και το ρύζι και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να ψηθεί το ρύζι.
Σε μικρό τηγανάκι, τσιγαρίζετε ψιλοκομμένα τα κρεμμύδια, με το φρέσκο βούτυρο και τα αδειάζετε στην κατσαρόλα μέσα στα βρασμένα σέσκουλα.
Xτυπάτε σε λεκανίτσα το γιαούρτι με 1/2 ποτήρι νερό, ενώ ρίχνετε ζεστό ζουμί από την κατσαρόλα, προσέχοντας να μην κόψει το μίγμα.
Aδειάζετε το μίγμα του γιαουρτιού στην κατσαρόλα και ανακατεύετε.