Υλικά
700 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε μπουκιές
8 ώριμες ντομάτες τριμμένες
3 κρεμμύδια μεγάλα τριμμένα
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για αλεύρωμα
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Για τη σάλτσα γιαουρτιού με δυόσμο:
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. κρύο νερό
αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα γυάλινο ή πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κρέας, τις τριμμένες ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, το μαιντανό, την καυτερή πιπεριά, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με κουτάλα τα υλικά μας, σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστούν τα υλικά το λιγότερο για 4 ώρες (εάν το κάνουμε από την προηγούμενη έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα).
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και πιάνοντας ένα-ένα κομμάτι κρέας το αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.
Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει.
Για τη σάλτσα γιαουρτιού με δυόσμο:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπολ και χτυπάμε με σύρμα ή με πιρούνι για 2-3 λεπτά μέχρι να ενωθούν.
Παγώνουμε για 1 ώρα.
Ανακατεύουμε πριν σερβίρουμε.