Υλικά
2 μέτριες πατάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες
1 μεγάλο φιλέτο ψαριού 700 γρ.
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
χαρτί ψησίματος
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, κόβουμε τα κρεμμύδια, την πιπεριά, το σκόρδο και το μαϊντανό και τα ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Απλώνουμε ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε λίγο λάδι, και αραδιάζουμε τις ροδέλες πατάτας.
Αλατοπιπερώνουμε.
Από πάνω βάζουμε το φιλέτο του ψαριού, αλατοπιπερώνουμε και από επάνω βάζουμε τα κομμένα λαχανικά και λίγο αλάτι και πιπέρι.
Κλείνουμε το χαρτί καλά φτιάχνοντας ένα πακετάκι και το βάζουμε σε ταψί.
Ψήνουμε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.