X

Ψάρι Φιλέτο σε Φορμάκια ή Φόρμα

Πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο φιλέτο ψαριού σε φορμάκια ή φόρμα.

Υλικά

2 φιλέτα μπακαλιάρο, καλά ξαλμυρισμέμο

2 αυγά μεγάλα

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

150 γρ. γάλα

150 γρ. τυρί τριμμένο

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

λίγο άνηθο

λίγο μαιντανό

πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το ψάρι.

Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, τον άνηθο, το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τρίβουμε το τυρί.

Σε ένα μπολ φτιάχνουμε έναν πηχτό χυλό με το αλεύρι, τα αυγά και το γάλα.

Ανακατεύουμε στο χυλό όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και γεμίζουμε 12 φορμάκια για κέικ ή μια μεγάλη φόρμα, καλά λαδωμένη.

Βάζουμε γέμιση σε κάθε φορμάκι, ή αδειάζουμε στη φόρμα.

Ψήνουμε για 40 λεπτά, περίπου.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Σουπιές Γιουβέτσι

Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.